Kontakt & öppettider

Carlandersparken 1
Växeltelefon 031-81 80 00
Vårdcoach* 031-81 91 30
Öppettider reception Måndag - Fredag 07.00-17.00
* Hjälper dig hur/om du kan bli patient hos oss ** OBS! Ej medicinska frågor
Centralt läge

Hitta till Carlanderska

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan. Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till sjukhuset samt i närområdet. Ett litet tips är att vara ute i god tid inför ditt besök då vår parkering snabbt fylls på.

Tänk på att bygget av Västlänken påverkar både bil- och kollektivtrafik runt Korsvägen och kan innebära längre restider just nu.

Håll dig uppdaterad här 

Vägbeskrivning i Google Maps

Öppna vägbeskrivning

Ta dig hit med kollektivtrafik

Gå till Västtrafik

Våra mottagningar

På Carlanderska finns dels stiftelsens egna mottagningar och våra samarbetspartners. Under mottagningarnas sidor nedan hittar du information, kontaktuppgifter och öppettider.

Ditt nästa steg

Jobba hos oss

Vi söker alltid engagerad och kompetent personal. På Carlanderska arbetar vi efter visionen ”Möjligheternas sjukhus” som innebär möjligheter för både patienter och anställda.

FAQ - VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Här har vi samlat svaren på några vanliga frågor. Mer information hittar du under sidorna om oss och våra mottagningar.

Integritet och synpunkter

Vi värnar om din personliga integritet och vill att du ska känna dig trygg i hur vi hanterar dina uppgifter. GDPR som är EUs Dataskyddsförordning reglerar hanteringen av personuppgifter. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Är du missnöjd med din behandling eller bemötandet du fått hos oss? Då ska du i första hand vända dig till den som är ansvarig på mottagningen eller avdelningen du varit hos.