Alla mottagningar

ÖNH-institutet

Öron- näs- och halssjukdomar samt neurologmottagning

Plats

Våning 1, målpunkt C

Telefon

031-20 00 80

Webb

ÖNH-institutet är en specialistklinik för alla typer av öron- näs- och halssjukdomar. Hos oss arbetar specialistläkare, sjuksköterskor och audionomer för att göra ditt besök så bra som möjligt. Vi tar emot både barn och vuxna.

Vi erbjuder utredning och vård av öron-, näs- och halssjukdomar innefattande nästäppa, bihålesjukdomar, halsinfektioner, snark- och sömnutredningar, röst- och sväljningsrubbningar, allergi och hörselproblem. Vi erbjuder också den senaste tekniken inom hörhjälpmedel, utför hörseltest samt utprovar hörapparater och formgjutna hörselskydd.

Kirurgiska ingrepp sker på Carlanderskas nya operationsavdelning. Vi utför kirurgi vid nästäppa, inklusive radiofrekvens-behandling, näspolyper, bihålesjukdomar och halsmandelsjukdomar samt snarkoperationer, hörselförbättrande kirurgi och halskirurgi innefattande tumörkirurgi.

Vår neurologmottagning har lång erfarenhet av besvär och symtom från hjärna, ryggmärg och nerver. Vi utreder och behandlar bland annat huvudvärk som migrän och Hortons huvudvärk, tremor (skakningar), Parkinsons sjukdom, MS, balansstörningar och muskelsjukdomar.

Läs mer

Kontakt

Telefon
031-20 00 80

E-post
onh@onhinstitutet.se

Tidsbeställning

Måndag-fredag
08.30-11.30

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Gå direkt till ÖNH-institutet, målpunkt C, våning 1. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas reception på entréplan.

Så blir du patient

Vi tar emot både försäkringspatienter och privatpersoner.

Priser

Besök onhinstitutet.se för mer information.