Alla mottagningar

Ådrakliniken

Behandling av åderbråck med kärlkirurgi

Plats

Grindstugan

Telefon

031-790 41 42

Webb

Ådrakliniken är specialiserad på diagnostik och behandling av åderbråck. Vi är ensamma i Göteborg om att behandla åderbråck antingen med radiofrekvens (RF) eller laserteknik och är en av landets mest erfarna kliniker inom området. Metoderna är väl dokumenterade i studier och behandlingsresultaten är utmärkta.

Diagnostik av åderbråck och åderbråcksbehandling utförs på kliniken av överläkare som är specialist i kärlkirurgi. Han har många års erfarenhet av diagnostik och behandling av åderbråck och är sedan flera år väl förtrogen med moderna behandlingstekniker.

Laserbehandling av åderbråck är skonsam och görs i lokalbedövning och du kan gå hem någon timme efter behandling. Du behöver inte sjukskrivas efter ingreppet och kan oftast återvända till ditt arbete dagen efter behandlingen. Ådrakliniken är en medicinsk kärlkirurgisk klinik och inte en estetisk klinik, men när benet ändå är bedövat passar vi på att ta bort missprydande kärl.

Förutom åderbråcksbehandling utför vi också bukaortascreening – en ultraljudsundersökning för att upptäcka om kroppspulsåderväggen är utvidgad. Alla 65-åriga män kallas till bukaortascreening, men vill du bli undersökt innan du fyllt 65 år är du välkommen till oss.

Kontakt

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Gå direkt till Ådrakliniken, som ligger i grindstugan, Carlandersparken 5. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas reception i huvudbyggnaden.

Så blir du patient

Vi tar emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring, patienter som betalar privat samt patienter som kommer via vårdavtal med Västra Götalandsregionen.