Alla mottagningar

SportsMed

En komplett ortopedisk klinik för patienter med privat sjukvårdsförsäkring

Telefon

031-81 80 83

Webb

På SportsMed finns 32 specialistläkare inom ortopedi, handkirurgi och idrottsmedicin, 15 specialutbildade fysioterapeuter (sjukgymnaster) varav en är handspecialiserad. Tillsammans erbjuder vi en komplett vårdkedja som behandlar och opererar skador och besvär i hela rörelseapparaten. Hos oss finns spetskompetens inom nacke, axel, hand, rygg, höft, knä, underben och fot. Sedan starten 2008 har vi vuxit till att bli en av de mest heltäckande klinikerna för patienter med sjukvårdsförsäkring.

Våra specialiserade ortopeder och handkirurger har ett nära samarbete med specialiserade fysioterapeuter och sjuksköterskor för att kunna erbjuda den allra bästa vården. Vi utfärdar också invaliditetsintyg på uppdrag av försäkringsbolag.

 

Läs mer

Kontakt

Mottagning
031-81 80 83

Op-koordinator
031-81 80 76

Fysioterapi
031-81 81 66

Allmänna ärenden
info@sportsmed.se

Fysioterapi
fysioterapi@sportsmed.se

Operationsärenden
opkoordinator@sportsmed.se

VD Adad Baranto

Elisabeth Cid Daun, VEC mottagningen
elisabeth@sportsmed.se

Camilla Byberg, VEC fysioterapi
camilla@sportsmed.se

Helena Tarnow, kvalitetsansvarig
helena.tarnow@sportsmed.se

 

Telefontider

Måndag-fredag
08:00-16:30 (lunchstängt 12:00-13:00)

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Patienter som ska till SportsMed Mottagning (läkare och sköterskemottagning) går direkt till målpunkt F, bottenvåningen i gamla delen av Carlanderska.

Patienter som ska till fysioterapeut på SportsMed Rehab går direkt till målpunkt B, våning 0 i nya delen av Carlanderska. Du ska INTE anmäla dig i Carlanderskas reception vid huvudentrén.

Så blir du patient

På SportsMed tar vi bara emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring. För dig som har en privat sjukvårdsförsäkring och vill komma till oss, ta kontakt med ditt försäkringsbolag så bokar de in dig för ett besök. Vi har inga avtal med landstinget och tar inte emot privat betalande patienter.