Alla mottagningar

Metabolt Center

Specialister i överviktskirurgi

Plats

Våning 5, målpunkt C

Telefon

031-81 81 65

Webb

Metabolt Center erbjuder kirurgisk behandling av fetma genom metoderna Gastric Bypass och Gastric Sleeve. Magsäcksoperation är den mest framgångsrika behandlingen av svår viktproblematik, och operationen påverkar även risken för många viktrelaterade sjukdomar som diabetes typ 2, hjärt- kärlsjukdom, cancer och ledförslitning. Hos oss får du ett professionellt omhändertagande före, under och efter operationen av ett mycket erfaret och erkänt skickligt team. Operationerna sker i ny operationsavdelning med operationssalar i världsklass. För mer information om processen kring operation, uppföljning, metoder, priser etc, välkommen in på vår hemsida www.metaboltcenter.se

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Gå direkt till Metabolt Center, målpunkt C, våning 5. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas reception på entréplan.