Alla mottagningar

Vårdavdelningen

Vila ut efter din operation

Plats

Våning 2, målpunkt E

Telefon

031-81 81 00

Vi är restriktiva med besök av anhöriga på vårdavdelningen. Dels för att undvika smitta och dels för att du efter operationen behöver tid för vila och rehabilitering. Självklart gör vi undantag när behov finns. Stäm i så fall av med personalen innan besök.

På vår hemtrevliga vårdavdelning behandlas och vårdas patienter som opererats och inte får gå hem samma dag. Vårdplatserna är flexibla då vi tar emot en stor blandning av patienter och man kan stanna under dagen, över natten eller upp till en vecka om behov finns. Avdelningen ligger i det anrika huset från 1927 och förbinds med en glasgång till den nya delen, där operationsavdelning och uppvakningsavdelningen ligger. Kontrasten mellan den klassiska miljön i vårdavdelningen och den hypermoderna operationsavdelningen är minst sagt stor. 

För att säkerställa varje patients behov och säkerhet använder vi samma moderna övervakningsteknik som på uppvakningsavdelningen. Sjuksköterskorna och undersköterskorna har en bred kompetens och som patient har du samma läkare under hela vistelsen. Vår ambition är att ägna mer tid åt varje patient och ge förstklassig vård med ett varmt och personligt omhändertagande.

På vårdavdelningen finns både enskilda rum och rum som delas av flera patienter.

Läs mer

Kontakt

Telefon
031-81 81 00

Fax
031-18 36 85

Priser

Opereras du via ett vårdavtal betalar du 130 kr per dygn.
Frikort gäller inte.
Betalning sker i efterhand via faktura.

 

 

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

  1. Börja med att anmäla dig i Informationen
  2. Gå sedan till Vårdavdelningen, målpunkt E, våning 2