Jobba hos oss

Ditt nästa steg

Hos oss arbetar du i en trevlig miljö på ett personligt sjukhus som är anrikt och samtidigt modernt med framåtanda.

På Carlanderska söker vi alltid engagerad och kompentent personal. Vi satsar på våra medarbetare och månar om ett hållbart arbetsliv, där vi strävar efter att alla ska bli uppskattade och sedda.  Carlanderska sjukhuset är en arbetsplats där vi stimulerar och uppmuntrar ansvarstagande och personlig utveckling. Vi ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också mycket tillbaka.

Att våra medarbetare trivs är grunden för att ge våra patienter förstklassig vård med extra omtanke.

På Carlanderska har vi korta beslutsvägar mellan medarbetare och chef. Det innebär att du har möjlighet att påverka och bidra till att utveckla verksamheten. Vårt mål är att du som medarbetare ska känna att vi visar samma omtanke för dig som medarbetare, som vi gör för våra patienter. 

Kontakt
Sara Tapper, HR-chef
Telefon: 031-81 80 60

Linda Jägerman, HR-specialist
Telefon: 031-81 80 61

2017 utsågs Carlanderska till

"Västra Götalands friskaste företag"

/ Hälsoföretaget Feelgood 

Hållbart arbetsliv

Carlanderska vill att våra medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv. Det innebär att din arbetsmiljö är prioriterad, såväl den fysiska som den sociala. Som arbetsgivare fokuserar vi på din kompetensutveckling och satsar mycket på välbefinnande.

Personalförmåner
Bland våra personalförmåner finns till exempel friskvårdsbidrag, subventionerad massage, utvecklingsdagar och hälsoundersökningar. På Carlanderska sjukhuset finns också en konstförening samt en friskvårdsgrupp som genomför gemensamma aktiviteter som till exempel lunchföreläsningar och gympa i parken.

Om oss

Våra värderingar

Kvalitet & miljö

Hos oss pågår ett kontinuerligt arbete med kvalitetsutveckling och patientsäkerhet. Vi tillämpar livscykelperspektivet i största möjliga utsträckning.

Närhet

För oss innebär närhet inte bara det centrala läget utan även det nära samarbetet mellan våra verksamheter och det personliga omhändertagandet.

Omtanke

Hos Carlanderska står du som patient alltid i centrum. Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen, från den första kontakten till avslutad behandling.

Kompetens

Vår höga och breda kompetens är en förutsättning för att upprätthålla vår ambition om sjukvård i världsklass.

Nyfiken på mer om oss?

Fördjupa dig mer om oss och i vår historia och vår organisation. Läs om vårt arbete kring kvalitet och miljö.