Alla verksamheter

SportsMed

En komplett ortopedisk klinik för patienter med privat sjukvårdsförsäkring

På SportsMed finns 25 specialistläkare inom ortopedi, handkirurgi och idrottsmedicin, 14 specialutbildade fysioterapeuter (sjukgymnaster) samt en specialutbildad handterapeut. Tillsammans erbjuder vi en komplett vårdkedja som behandlar och opererar skador och besvär i hela rörelseapparaten. Hos oss finns spetskompetens inom nacke, axel, hand, rygg, höft, knä, underben och fot. Sedan starten 2008 har vi vuxit till att bli en av de mest heltäckande klinikerna för patienter med sjukvårdsförsäkring.

Våra specialiserade ortopeder och handkirurger har ett nära samarbete med specialiserade fysioterapeuter och sjuksköterskor för att kunna erbjuda den allra bästa vården. Vi utfärdar också invaliditetsintyg på uppdrag av försäkringsbolag.

 

Läs mer

Kontakt

Mottagning
031-81 80 83

Op-koordinator
031-81 80 76

Fysioterapi
031-81 81 66

Allmänna ärenden
info@sportsmed.se

Fysioterapi
fysioterapi@sportsmed.se

Operationsärenden
opkoordinator@sportsmed.se

Telefontider

Måndag-torsdag
08.00-17.00

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Patienter som ska till Sportsmed går direkt till målpunkt F, på våning -1.
Patienter som ska till fysioterapeut på SportsMed Rehab går direkt till målpunkt B, våning 0.

Så blir du patient

På SportsMed tar vi bara emot patienter med privat sjukvårdsförsäkring. För dig som har en privat sjukvårdsförsäkring och vill komma till oss, ta kontakt med ditt försäkringsbolag så bokar de in dig för ett besök. Vi har inga avtal med landstinget och tar inte emot privat betalande patienter.