Alla verksamheter

Capio Skin

En hudklinik med både medicinsk och estetisk inriktning

Capio Skin är en specialistklinik som erbjuder behandling av hudsjukdomar (medicinsk hudvård) och medicinskt försvarbara estetiska åtgärder. Vårt handplockade team har lång erfarenhet av medicinsk och estetisk hudvård.

På kliniken utreder och behandlar vi hudsjukdomar som eksem, psoriasis och acne, hudtumörer, rosacea, psoriasis och svampsjukdomar. Vi utför även förebyggande åtgärder som kontroll av pigmentfläckar. Capio Skin har ett långvarigt och gott samarbete med två av landets främsta dermatopatologer, vilket möjliggör tillförlitliga och snabba svar på vävnadbiopsier. Vi arbetar inom ramen för standardiserade vårdförlopp (SVF) när det gäller malignt melanom.

Den estetiska hudvården består exempelvis av olika typer av peelingar och hudvårdsprodukter som delvis bara kan tillhandahållas av hudläkare eller plastikkirurg.

Vi erbjuder även

  • UVB-ljus (TL01) för hudsjukdomar som psoriasis och eksem
  • PDT (Fotodynamisk terapi) ljusbehandling för solskador och vissa tumörer
  • IPL (Intense Pulsed Light) för behandling av ytliga blodkärl, röda kinder, pigmentfläckar samt borttagning av hår.
  • Lapptest för utredning av kontaktallergi
  • Borttagande av kosmetiskt störande hudutväxter och åldersförändringar såsom mjällvårtor, pigmenteringar/solfläckar (lentigo)
  • Kirurgisk korrigering av ärr och öronsnibbar
  • Vårtbehandling
Läs mer

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Så blir du patient

Vi tar emot patienter med privat sjukförsäkring och privatbetalande patienter.
Vi tar också emot patienter, som har remitterats till offentlig hudsjukvård, men inte har kunnat kallas inom tre månader och vill åberopa vårdgarantin.

Priser

Besök Capio Skin  för mer information.