ALLA VERKSAMHETER

GHP Neuro Center

Neurologi, neurokirurgi och neurofysiologi

På GHP Neuro Center Göteborg har vi samlat ett erfaret team med spetskompetens inom nervsystemets sjukdomar vilket involverar neurologi, neurokirurgi och neurofysiologi. Vi kan erbjuda våra patienter utredning och behandling av högsta klass inom dessa områden. Vårt mål är att utifrån dina behov uppnå bästa möjliga omhändertagande.

Vi undersöker och behandlar patienter med följande symptom: rörelserubbningar, motoriska bortfall, känselstörningar/domningar, huvudvärk (migrän och horton), balansstörningar, nervutlöst smärta, talstörningar, synpåverkan, kramp/epileptiska anfall samt dystoni (felställning i ansikte och nacke). Utöver ovanstående diagnoser och symptom utförs radiologisk bedömning ur neurologisk och neurokirurgisk synpunkt avseende andra sjukdomstillstånd som kan drabba nervsystemet.

Kontakt

Öppettider

Måndag-torsdag
08.00-16.00

Fredag
08.00-13.00

Telefontider

Måndag-torsdag
08.00-11.00 & 13.00-15.00

Fredag
08.00-12.00

Hitta till Carlanderska

Postadress

Carlanderska sjukhuset

405 45 Göteborg

Besöksadress

Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till sjukhuset.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Gå direkt till GHP Neuro Center, målpunkt C, våning 4. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas Information.

Så blir du patient

Har du en sjukvårdsförsäkring?
Då kontaktar du ditt försäkringsbolag som bokar in en tid åt dig. Vid mottagningsbesöket ställs en diagnos med förslag på fortsatt behandling. Därefter tar ditt försäkringsbolag ett beslut om din försäkring täcker den rekommenderade behandlingen.

Om din försäkring inte täcker skadan finns följande alternativ:

  • Gå vidare för vård inom landstinget genom en remiss som vidarebefordras till oss i enlighet med vårt vårdgarantiavtal.
  • Betala behandlingen privat med bruttoavdrag.