ALLA VERKSAMHETER

Metabolt Center

Specialister i överviktskirurgi

Metabolt Center erbjuder kirurgisk behandling av fetma genom metoderna Gastric Bypass och Gastric Sleeve. Magsäcksoperation är den mest framgångsrika behandlingen av svår viktproblematik, och operationen påverkar även risken för många viktrelaterade sjukdomar som diabetes typ 2, hjärt- kärlsjukdom, cancer och ledförslitning. Hos oss får du ett professionellt omhändertagande före, under och efter operationen av ett mycket erfaret och erkänt skickligt team. Operationerna sker i Carlanderskas nya operationsavdelning med operationssalar i världsklass. Du får en tvåårig strukturerad postoperativ uppföljning och kirurgisk garanti för problem som har med operationen att göra. 

Vår personal arbetar endast med överviktskirurgi, vilket såklart gör att de är väldigt kunniga inom området. Vi har byggt upp vår enhet för överviktskirurgi utifrån den erfarenhet som vi skaffat genom decenniers arbete. En ledstjärna har varit att alltid utveckla arbetet, både utifrån den forskning vi själva bedriver men också influenser från andra enheter i Sverige och världen. Hos oss finns också en värdefull omsorg som är svår att ta på. Den kan delvis förklaras av att vi alltid arbetar utifrån omtanke, omvårdnad, empati, trygghet och förtroende. Då vi är få till antalet kommer du att känna att du får ett personligt bemötande och anpassad information utifrån just dig och dina förutsättningar.

Läs mer

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

Gå direkt till Metabolt Center, målpunkt E, våning 1. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas Information.