Aveny Ögonklinik

Aveny Ögonklinik är en specialistklinik med fokus på hög kompetens och en hög familjär känsla. En del kliniker har valt att specialisera sig inom vissa områden. Vi har valt att ha specialister inom alla typer av ögonproblem och utför alla operationer i våra egna lokaler. Det gör att vi har en bredd som ingen annan ögonklinik i Sverige kan erbjuda.

Vår filosofi är att patienterna ska bli behandlade som vi själva skulle vilja bli behandlade. Det innefattar givetvis operationer och undersökningar av högsta klass, men det handlar lika mycket om service och personlig omsorg. Vårt mål är att det ska kännas lika bra i hjärtat som i ögonen efter en avslutad behandling hos oss.

Verksamheten

Vår verksamhet har avtal med flera försäkringsavtal samt med Västra Götalandsregionen, VGR och Region Halland. Du kan alltså komma till oss både på remiss eller via din privata försäkring.

Vår verksamhet kan ta emot patienter med alla typer av ögonproblem, från synnedsättning och torra ögon till grå- och grönstarr och sjukdomar i gula fläcken. Vi utför också synfelskorrigerande behandlingar såsom laseroperationer (Smile, FS Lasik, PRK/Lasek), linsimplantat (ICL) och linsoperationer (RLE).

Tidsbeställning

Måndag-fredag, kl 08.00-16.00

Tel: 031-787 80 80

Hemsida: www.avenyogonklinik.se

Adress: Carlandersparken 25

Karta Carlandersparken