ALLA VERKSAMHETER

Intygsmottagningen

Vi undersöker dig och skriver hälsointyg

Ska du arbeta utomlands, ta lastbilskörkort, springa marathon eller adoptera? Då kan du behöva ett läkarintyg. På intygsmottagningen arbetar specialistläkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet. Det finns mer eller mindre omfattande intyg. För att kunna ge dig en offert för just ditt intyg behöver du skicka eller mejla ett formulär med information om vad du behöver undersöka till oss. Tänk på att inte mejla några personuppgifter till oss – och var ute i god tid, speciellt om du behöver intyget inför en utomlandsvistelse. 

Våra sjuksköterskor utgår från ditt formulär och planerar vilka undersökningar som ska utföras inför läkarbesöket. Det kan vara till exempel blodprovtagning, EKG och röntgen. Vid läkarbesök utförs en fysisk undersökning.

Om intyget kräver vaccination, kan vi hjälpa dig att samverka med vår vaccinationsmottagning. Är du redan vaccinerad är det viktigt att du tar med ditt vaccinationskort till oss.

Vi utfärdar bland annat intyg för:

  • Tjänstgöring utomlands
  • Studier utomlands
  • Hälsointyg vid nyanställning
  • Visum med undantag för Nya Zeeland
  • Arbete till sjöss
  • Marathon
  • Adoption
Läs mer

Kontakt

Telefon
031-81 80 82

Epost
medicinkliniken@carlanderska.se

Obs! Lämna inga personuppgifter via e-post.

Öppettider

Måndag 08.00-16.00
Tisdag 08.00-19.00
Onsdag 08.00-16.00
Torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-14.00

(Lunchstängt mellan 12.15 till 13.00)

Hitta till Carlanderska

Postadress

Carlanderska sjukhuset

405 45 Göteborg

Besöksadress

Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till sjukhuset.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

  1. Börja med att anmäla dig i Informationen.
  2. Gå sedan till Medicinkliniken, målpunkt E, våning – 1.

 

 

Priser

Pris beror på vilken eller vilka typer av undersökningar du behöver göra. Skicka information om vad du behöver undersöka så återkommer vi med ett pris för undersökning och intyg.

OBS! Mejla inte dina personuppgifter.