ALLA VERKSAMHETER

Aveny Ögonklinik

Specialister inom alla typer av ögonproblem

Aveny Ögonklinik är en specialistklinik med fokus på hög kompetens och en hög familjär känsla. Vi utför undersökningar och ögonoperationer och tar emot patienter med alla typer av ögonproblem, från synnedsättning och torra ögon till grå- och grönstarr och sjukdomar i gula fläcken. Vi utför också synfelskorrigerande behandlingar såsom laseroperationer (Smile, FS Lasik, PRK/Lasek), linsimplantat (ICL) och linsoperationer (RLE).

En del kliniker har valt att specialisera sig inom vissa områden. Vi har valt att ha specialister inom alla typer av ögonproblem och utför alla operationer i våra egna lokaler. Det gör att vi har en bredd som ingen annan ögonklinik i Sverige kan erbjuda.

Vår filosofi är att patienterna ska bli behandlade som vi själva skulle vilja bli behandlade. Det innefattar givetvis operationer och undersökningar av högsta klass, men det handlar lika mycket om service och personlig omsorg. Målet är att det ska kännas lika bra i hjärtat som i ögonen efter en avslutad behandling hos oss.

Läs mer

Kontakt

Öppettider

Måndag-fredag 08.00-16.30

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

 

 

Hitta på plats

  1. Gå direkt till Aveny Ögonklinik. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas Information.

Så blir du patient

Vår verksamhet har avtal med flera försäkringsbolag samt med Västra Götalandsregionen, VGR och Region Halland. Du kan alltså komma till oss både på remiss eller via din privata försäkring.

Priser

Besök avenyogonklinik.se för mer information.