Alla verksamheter

Plastikkirurgi APS-kliniken

Specialister i plastikkirurgi med mångårig erfarenhet

Plastikkirurgkliniken vid Carlanderska erbjuder designade lösningar inom skönhetskirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi. Vårt utbud är brett och omfattar bland annat ansikte, bröst och buk. Den största delen, ca 80 procent utgörs av estetisk kirurgi. Runt 20 procent är rekonstruktiv kirurgi, där vi exempelvis bygger upp skadad vävnad efter olyckor eller tumörer.

På kliniken finns endast specialistutbildad personal med lång erfarenhet som tar hand om dig före, under och efter ditt besök. Operationerna utförs i Carlanderska nya operationssalar som har den senaste tekniken och en mycket hög standard.

Ansvarig kirurg är docent i plastikkirurgi och har gedigen, mångårig erfarenhet som teamledare av avancerade tekniker inom huvud-/ halskonstruktioner och forskar inom bland annat tissue engineering. Plastikkirurgerna har kompetenser inom såväl den estetiska kirurgin som den rekonstruktiva plastikkirurgin.

Kontakt

Telefontider

Måndag-fredag
08.00-16.00

Hitta till Carlanderska

Postadress
Carlanderska Sjukhuset
405 45  Göteborg

Besöksadress
Carlandersparken 1

Carlanderska är ett centralt beläget sjukhus i Göteborg. Det ligger vid Eklandagatan med adress Carlandersparken. Detta ligger i närheten av Göteborgs nya evenemangsstråk med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Svenska Mässan.

Det går att ta sig hit både med kollektivtrafik och med bil.

Vägbeskrivning via Google Maps

Hitta på plats

  1. Gå direkt till APS-kliniken, målpunkt C, våning 5. Du behöver INTE anmäla dig i Carlanderskas reception på entréplan.

Så blir du patient

Du kommer till oss utan remiss. Maila eller ring för att boka tid.

 

Priser

Besök artisticplasticsurgery.se för mer information.